ARTIKUJT E FUNDIT

Kjo javë do të shoqërohet me reshje shiu si dhe me dëborë në zonat malore. Shërbimi Metrologjik Ushtarak bën me dije se reshjet...
Ann Cameron në vitin 2012 iu nënshtrua një operacioni, për shkak të kancerit në zorrën e trashë. Sidoqoftë, sëmundja nuk i iku plotësisht,...
Ekspertët e Shoqatës Amerikane të Dermatologjisë theksojnë, që nga mënyra se si lajmë fytyrën varet si do të duket lëkura jonë. Pastrimi i...
Dashi Dashuria: Nëse jeni në çift nuk është koha më e mirë për të planifikuar shpenzime ose projekte të reja. Për momentin, do të...
Duke marrë parasysh nivelet befasuese të ekspansionit global dhe zhvillimit të teknologjisë, është e pamundur të imagjionet se ekziston një pjesë e planetit...