Atletet janë një nga aksesorët më të rëndësishëm në veshjen tuaj pasi ato tregojnë shumë cilësi tuajat. Më poshtë po ju paraqesim një listë të atleteve më të veçanta të viti 2018. Kompanitë e njohura të modës sollën modele të ndryshme të cilat janë jo vetëm të veçanta dhe të bukura por edhe të rehatshme.

  • LOUIS VUITTON ARCHLIGHT SNEAKERS  çmimi- $1,490

Duke u Ngarkuar...

  • VALENTINO GARAVANI OPEN SNEAKERS     çmimi- $534

  • ALEXANDER MCQUEEN EXAGGERATED SOLE SNEAKERS  çmimi-$655

  • GOLDEN GOOSE SUPERSTARS  çmimi-$550

  • VEJA V-12 SNEAKERS    çmimi-$169

  • SAINT LAURENT EMBROIDERED SNEAKERS   çmimi-$835

  • NAKED WOLFE SPORTY SNEAKERS     çmimi- $262

  • BALENCIAGA TRIPLE-S SNEAKERS        çmimi-$1,120
  • NIKE AIR MAX 97S     çmimi-$253

  • CÉLINE DELIVERY SNEAKERS       çmimi-$1,229

 

 

- SPONSOR -