Kim dhe Kayne do bëhen prindër përsëri këtë vit. Fëmija do vijë nga një nënë surrogate pas problemeve me lindjet e mëparshme që pati Kim. Kanye dhe Kim janë shumë të lumtur dhe mezi po e presin fëmijën e  tyre por cilët janë emrat e mundshëm që mund ti vendosin fëmijës së tyre? Një gazetar që ka punuar për  familjen Kardashian jep këto mundësi:

Cal
Shkurtimi i Calabasasm qyteti ku u rritën Kardashians, nëse Kanye i vendosi emrin Chicago vajzës atëhere Kim mund t’ja vendosë Cal.

- SPONSOR -Smiley face

Wylde
Ashtu si Wild West por pak më kreativ.

Don
Çifti pothuajse e quajti vajzën e dytë Donda, në nder të nënës së Kanye. Hidhni “da” dhe na del emri Don që është dhe emër interesant.
Dash
Ky është një emër superheroi por edhe dyqani i shitjeve me pakicë i motrave Kardashian.
Free
Ashtu si mendim i lirë, Kanye është fans i madh i kësaj.
Gogh
Sepse Kanye pëlqen artin.
Art
Kanye West kohët e fundit dhuroi 10 milionë dollarë për projektin masiv të artit James Turrell për Roden Crater. Arthur është gjithashtu një emër familjar për Kardashian.
Ten
Ky do të jetë nipi i dhjetë i Kardashian. Dhe gjithashtu, ne e dimë se Kim Kardashian është një tifoz i karakterit të Stranger Thing Millie Bobby Brown, Eleven.
MJ
Nuk është një rrokje, por është emri i gjyshes Kim.
Port
Emri i gjyshit të Kanye ishte Portwood.

INV 1F37DB0F Kim Kardashian West and Kanye West arrive at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on Sunday, Aug. 28, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
- SPONSOR -Smiley face