Tani që koha u ftoh të gjitha mendojmë se çfarë të veshim nga këmbët. Dhe nuk ka gjë më të bezdisshme sesa të veshësh këpucë që nuk janë aspak të përshtatshme me kohën dhe sigurisht që nuk janë në modë. Kështu që përse mos invesoni për një palë këpucë për të cilat do falenderonit veten? Ndiq galerinë më poshtë për të parë këpucët më cool të këtij sezoni ….

- SPONSOR -