Justin Bieber është një fans i madh i aktorit komik Jim Carrey. Shpesh herë ai e ka cilësuar komedianin si një njëri i cili e inspironte.

“E respektoj shumë Jim, që i ka treguar botës se si ndihet nga brenda, ajo çfarë vërtet e frymëzon atë dhe për çfarë jeton. Faleminderit që më ke mësuar aq shumë” – ka shkruar këngëtari në një postim të bërë në instagram.

Duke u Ngarkuar...

Ky reagim ka ardhur pas ylli kanadez ka vendosur të marrë leksione aktrimi në një prej studiove më të famshme të Hollywood-it.

- SPONSOR -