Golden Globes po vijnë dhe nuk mund të mos kujtojmë fustanet më të veçanta që kanë bërë namin në tapetin e kuq. Aktore të ndryshme si Nicole Kidman, Angelina Jolie, Marilyn Monroe dhe shumë të tjera. Shumë ngjyra edhe pse ngjyra e zezë ka qënë mbretëresha e ngjyrave në fustanet e aktoreve. Ndiqni fotot më poshtë për të parë gjithë aktoret në tapetin e kuq ndër vite…                                                                   

- SPONSOR -