Arian Çani sot ka qenë i ftuar tek “Xing me Ermalin” dhe mes pyetjesh , ajo pyetje që tërhoqi më shumë vëmendje ishte pyetja; “O Arian të bezdisin vipat që të bëjnë shumë p*ordhë në emision?”. Ndërkohë Arian Çani përgjigjet; “ Nuk para më ka ndodhur Ermal ose ndoshta nga që pjerdh shumë vetë dhe nuk kam pasur rast të shoh të tjerët…” shprehet Arian Çani. Pasi Çani ju përgjigj Ermalit dhe e kuptoj  shumë mirë se për çfarë p*rdhësh bëheshe  fjalë, Çani me lezet e transformoi situatën duke thënë se gjithkush pjerdh edhe orkestra pjerdh edhe  unë edhe ti i tha Ermalit , të gjithë pjerdhim se p*ordha jote të shijon sidomos atëherë kur shpërndahet në ajër rreth e rrotull teje.  Duke u treguar filozofik dhe i shkathët , Çani e kthehu situatën në humor pordhësh  pa dashur ti ngatëronte pordhët e vërteta me ato që shiten transmeton mulliri.al.

- SPONSOR -