“Prive Spa “arrin të realizoj gjithmonë masazhet më fantastike për klientët e saj. Masazhi që do të flasim sot është masazhi  me kripën e detit të vdekur ku është një nga  trajtimet më popullore të  trupit. Qëllimi i saj është të shtrijë lëkurën tuaj, duke hequr shtresën e  jashtme të qelizave të lëkurës së vdekur dhe duke e lënë lëkurën tuaj të butë dhe të duket si mëndafsh.

Duke u Ngarkuar...

“Prive Spa “këtë trajtim e quan  një shkëlqim të lëkurës tuaj pas masazhimit me kripën e detit të vdekur. Masazhi me kripën e detit të vdekur përmban shumë llojshmëri vajrash esencial dhe aromatik ndërkohë që jeni duke e përgatitur atë ku më pas do ta aplikoni në trupin e klientit tuaj, shkruan mulliri.al.

Gjatë kohës së masazhit ju nuk do të ndjeni vetëm aromën dhe relaksin që kripa e detit të vdekur ju fal , por do të ndjeni zhurmën që ajo lëshon gjatë kohës kur ju jeni duke u masazhuar. Kjo zhurmë relakson mendjen dhe arrin t’ju relaksojë aq shumë sa që ju mund të arrini vërtetë të bëni një sy gjumë, shkruan mulliri.al.

Masazhi me kripën e detit të vdekur më tepër shërben për një lëkurë  të butë dhe me plot shkëlqim , ndërkohë që fal edhe relaksin e saj të plotë nëpërmjet aromës dhe zhurmës karakteristike./mulliri.al.

 

- SPONSOR -