Bafta Awards janë çmime të rëndësishme të kinematografisë dhe ceremonia e ndarjes së çmimeve mbahet në Londër çdo vit. Në ceremoni marrin pjesë aktorët më të mirë të momentit dhe tapeti i kuq është tepër i rëndësishëm. Ishin të shumta aktoret që u veshën shumë bukur por pati dhe nga ato që gabuan me veshjen e tyre. Si një ceremoni tepër e rëndësishme dhe klasike ngjyrat e theksuara si roza e ndezur janë një gabim i madh dhe gjithashtu fustani me tyl i Cynthia Erivo bezhë me lejla nuk duhej bukur pasi dhe modeli i fustanit nuk e tregonte mirë aktoren. Po ashtu dhe e dashura e aktorit më të mirë të momentit Rami Malek gaboi me zgjedhjen e saj pasi kishte eksperimentuar shumë. Ndiqni 4 të veshurat më keq në BAFTA…

- SPONSOR -