Hyp3r, një partner i besueshëm i marketingut të rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram u ka hapur probleme kompanive të rrjeteve sociale. Sipas zëdhënësve të Facebook ata kanë shkëputur marrëdhëniet me kompaninë HYP3R pasi kjo kompani kishte  vjedhur të dhënat e përdoruesve dhe i përdorte për qëllime dytësore.

“Veprimet e HYP3R nuk u sanksionuan, por ata shkelnin politikat tona. Si rezultat, ne i kemi hequr nga platforma jonë. Ne kemi bërë gjithashtu një ndryshim të produktit që duhet të ndihmojë në parandalimin e kompanive të tjera që të marrin të dhënat e vendndodhjes në këtë mënyrë”, deklaroi një zëdhënës i Facebook për ‘TechCrunch’.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face