Ylli i HOLLYWOOD, Nicole Kidman, dëshmon se ajo ka një mburojë të shkëlqyeshme  në krah që do ta mbështesi në karrirë edhe më shumë . Ai është  bashkëshorti i saj këngëtari Keith Urban. Nicole shfaqet magjepëse me një fustan të artë të magjishëm teksa shijonte çmimin e madh të bashkëshortit të këngës së tij “Fighter”

50 vjeçarja  Nicole, ishte e ftuar  në një çmenduri muzikore të vendit në Las Vegas, duke u shoqëruar  nga Keith Urban dhe nga çmimi i artë i tij.

Nicole,  fitoi çmimin Oscar, në rolin  që  luajti në Satine në filmin Moulin Rouge të vitit 2001 të Baz Luhrmann, zbuloi se ajo do të këndojë në albumin e tij të ardhshëm me titull ”Femra”.

Por ajo modestisht  pohoi : “Kam bërë disa vokalizma  mbështetëse… Unë  nuk kam shumë besim tek vetja përsa i përket të kënduarit ,”Moulin Rouge” ishte shumë kohë më parë, unë kam shumë ankth të këndoj tani…  Më pëlqen të këndoj por nuk kuptoj pse tani kam kaq frikë…” , përfundon  Nicole. Yjet më të mëdhenj të muzikës së vendit u mblodhën në MGM Grand Garden Arena më 15 prill 2018 për 53-tën herë  në Academy of Country Music Awards.