Më 30 Prill , Gucci paraqiti një projekt të veçantë të mediave sociale. Aroma e re e historisë së Gucci Bloom, Acqua di Fiori, është fokusi i fushatës së mediave sociale të Shtëpisë së krijuar nga artistet femra.

Duke u Ngarkuar...

Duke festuar gëzimin dhe energjinë e të rinjve, aroma e freskët dhe e gjelbër Acqua di Fiori ka të bëjë me , miqësinë e femrave dhe metamorfozën që një vajzë e bën të bëhet grua dhe vetja e saj autentike.

Ideimi i veprave të artit së bashku me tekstet dhe poezinë e bazuar në këto ide. 15 artiste femra u paraqitën  në llogarinë Instagram të Gucci në një fushatë të re dixhitale.

- SPONSOR -