Aksesorët e mëdhenj do jenë trendi i këtij viti. Koleksioni i vjeshtës në New York, Milano, Paris dhe London Fashion Week na tregoi edhe një herë se varset dhe vëthët e mëdhenj do bëjnë namin. Ngjyra të ndryshme, me perla apo me kristale, me gurë të mëdhenj apo të vegjël mjafton që të jenë të paktën 10 cm. Ne kemi zgjedhur t’u tregojmë disa nga vëthët, varset dhe byrzylykët që do jenë në modë këtë vit :