Kevin Costner dhe familja e tij shijuan një natë të rrallë së bashku!
Aktori, 64 vjeç, doli me gruan e tij Christine Baumgartner dhe tre fëmijët e tyre Cayden, 12, Hayes, 10 dhe Grace, 9 vjeç, për premierën në Los Angeles të Artit të Racing  të enjten.
Costner ka edhe fëmijë më të rritur nga marrëdhëniet e mëparshme: Annie, 35, Lily, 32, Joe, 31 vjeç, me ish-gruan Cindy Costner dhe Liam, 23 vjeç, me Bridget Rooney. Aktori luan në Artin e Racing në shi si zëri i Enzo, një qen i cili dëshiron të rimishërohet si një njeri dhe përpiqet të ndihmojë familjen e tij njerëzore, Denny dhe Eve Swift (Milo Ventimiglia dhe Amanda Seyfried) përmes ngritjeve të tyre dhe ngritje.
Costner kohët e fundit hapi  kastimin Princesha Diana në vazhdim të hitit të tij në 1992 The Bodyguard me ndihmën e Sarah Ferguson. “Sara ishte vërtet e rëndësishme, trasmenton mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face

“Unë gjithmonë e respektoj Sarën sepse ajo është ajo që vendos bisedën midis meje dhe Dianës, ”tha Costner gjatë një edicioni të PeopleTV’s Couf Surfing. “Ajo ishte ajo që e ngriti dhe ajo kurrë nuk tha,‘ Po, çfarë të them për mua? Edhe unë jam një princeshë. “Ajo ishte po aq mbështetëse për idenë.” Megjithëse Princesha Diana ranë dakord që Costner të shkruante filmin vetë dhe shprehu interes për atë që do të ishte roli i saj i parë në aktrim.

- SPONSOR -Smiley face