Pamela Gidley na dha lamtumirën ditën e sotme. Pa dyshim që kinematografisë do ti mungojë bukuria dhe talenti i saj .Të afërmit e saj kanë bërë të ditur se vdekja ishte natyrale. Kujtojmë  se ajo u bë e njohur me rolet e saj në disa nga serialet e shumë pëlqyera dhe u quajt gruaja më e bukur në botë.

Duke u Ngarkuar...

Famën e arriti në shfaqje të tilla si: Crime Scene Investigation, The Closer dhe MacGyver apo në rolin e Teresa Banks në filmin ‘Twin Peaks, Fire Walk with Me’ në vitin 1992.

- SPONSOR -