Alban Ukaj,aktori nga Kosova, do të jetë protagonist i ceremonisë së hapjes së edicionit të 24-të të Festivalit të Filmit në Sarajevë në Bosnje.

Ky festival, do të hapet me 10 Gusht dhe flitet që është një ndër festivalet më të rëndësishëm  në rajon edhe Evropë, shkruan mulliri.al.

Duke u Ngarkuar...

Ukaj është i lindur në vitin 1980 në Prishtinë. Fakultetin e arteve e ka përfunduar në Prishtinë. Në vitin 2001 ai ka vazhduar studimet në Akademinë e Sarajevës dhe është diplomuar në vitin 2006/mulliri.al.

- SPONSOR -