Është ngjarja më e adhurueshme në Festivalin e Kanës. Yjet  hollivudiane  që të gjithë bashkohen për një qëllim. Kinematografia dhe moda u bënë bashkë në një ngjarje të madhe nën flamurin e solidaritetit.

Duke u Ngarkuar...

Kjo është amfAR Gala, një mbrëmje që mbështet luftën kundër HIV / AIDS  në vitin 2018 feston 25 vjetorin e saj dhe e kthen këtë mbrëmje në stil, si gjithmonë, në Hotel du Cap-Eden-Roc.

Ky fondacion , ka ngritur më shumë se  200 milion $ ata të cilit për çerek shekulli  kontribuan në hulumtimin kundër një sëmundje që ende mbetet një nga plagët më të mëdhaja në botë dhe për të cilën jemi  duke u përpjekur, me sukses, për ti dhënë fund.

Mbrëmja e oraganizuar në bashkëpunim me filmat e famshëm dhe me mbështetjen e “ Chopard”, ka  praninë e 25 grave të jashtëzakonshme , vetëm për të festuar 25 vjetorin e ngjarjes, duke përfshirë Alessandra Ambrosio, Milla Jovovich, Heidi Klum, Natasha Polifonik dhe Lara Stone, të cilat e bën  mbrëmjen një nga ngjarjet më të paharrueshme të gjithë festivalit me praninë, personalitetin dhe bukurinë e tyre.

Të ftuarit  gjithashtu morën  pjesë edhe në  një shfaqje të modës kuruar nga Carine Roitfeld me disa nga krijimet e saj  më të veçanta të  modës e cila u shoqërua me ankand bamirësie dhe me disa kryevepra të mëdha të artit bashkëkohor të dhuruara për të mbledhur para për hulumtime.

 

- SPONSOR -