- SPONSOR -Smiley face

Meghan Markle dhe Princi Harry janë tepër të angazhur në çdo moment. Një nga ditët e angazhimeve ka qenë edhe  Anzac Day në Londër. ANZAC, organizohet  për Korpusin e Ushtrisë Australiane dhe të Zelandës së Re, kjo ditë  është përvjetori i aksionit të parë të madh ushtarak të luftuar nga trupat australiane dhe të Zelandës së Re gjatë Luftës së Parë Botërore.

Dita, siç shpjegoi Twitter mbretërorë  “nderon anëtarët e trupave australiane dhe të Zelandës së Re, të cilët shërbyen dhe vdiqën në të gjitha luftërat, konfliktet dhe operacionet paqeruajtëse”.

Kjo ishte një ditë e gjatë dhe sigurisht që   Markle dhe Harry kanë bërë dy paraqitje: së pari në një shërbim të agimit, ku Harry vuri një kurorë për të përkujtuar shërbëtorët dhe gratë që kanë shërbyer dhe së dyti për paraqitjet e tyre për të qenë prezent deri në takimet e fundit.

Tek të dyja veshjet që Markle kishte zgjedhur për këtë ditë ishin shumë stylish dhe Markle dukej vërtetë shumë “in”

- SPONSOR -Smiley face