Arabia Saudite ka bërë një hap të madh, ajo hapi  botën  e modës dhe këtë vit priti javën e parë të saj .

Veprimtaria, organizuar nga Këshilli i Modës Arabe, u zhvillua në Riad, nga 11 deri më 15 prill, dhe  u prezantuan 16 marka në pistë , ato vendase  dhe ndërkombëtare.

Duke u Ngarkuar...

“Është koha e ndryshimit të madh për vendin tonë”, shpjegoi dizajnerja Mashael Alrajhi . Ndihem tepër e lumtur që shoh mundësi  të reja dhe të drejta të reja për gratë”.

Hyrja në shfaqjet e modës u lejohej vetëm publikut femëror që të lejonte gratë të hiqnin dorë nga abaya, një lloj shamije që duhet të veshin në praninë e meshkujve.

Ndër markat kryesore, Arwa Al Banawi, Basil Soda, Aiisha Ramadan dhe Swafch morën pjesë në këtë event.

@ArabFashioncouncil is proud to announce the 1st edition of #ArabFashionWeekRiyadh in the Kingdom of Saudi Arabia supported by the General Entertainment Authority taking place at the Ritz Carlton hotel from 10-14 April. Get your tickets from http://www.riyadharabfashionweek.com/ and @HarveyNicholsRiyadh #مجلس_الازياء_العربي يفخر بتقديم #اسبوع_الموضة_العربي_في_الرياض لأول مرة في المملكة العربية السعودية بدعم من هيئة الترفيه العامة وذلك من 10 أبريل إلى 14 أبريل 2018 في فندق ريتز كارلتون يمكنكم الحجز على موقع Www.riyadharabfashionweek.com ولدى هارفي نكلز الرياض #AFWHuaweiKSA #ArabFashionWeek #ArabFashionWeekRiyadh #AFWR #AFW #AFC #Arabfashioncouncil #JacobAbrian #فاشن #تنسيق #فاشنيستا #ملابس #موضه #موضة #السعودية #فاشن_شو

A post shared by ARAB FASHION COUNCIL ® (@arabfashioncouncil) on

 

- SPONSOR -