Artistja 26-vjeçare He Yuhongi i ka dhënë një dimension të ri përkufizimit të make up artist. Ajo është në gjendje të transformojë edhe pikturat më të famshme, si Xhokonda e Leonardo Da Vinci, duke përdorur truket e make up-it.

Duke u Ngarkuar...

Në Miaopai, një platformë kineze ku publikohen video, krijimet e saj kanë më shumë se 800 mijë shikime dhe mund të arrijnë deri në 2 milion në rrjetet sociale network Dou Yin. Një nga realizimet e saj më të pëlqyera është padyshim ajo e Mona Lizës.

 

- SPONSOR -