Të ngrejë dorën kush nuk ka menduar të paktën një herë se dëshironit që avokado të pastrohej vetë. Le të pranojmë: lëkura dhe bërthama dhe thelbin vejnë në provë edhe më ekseprtët të këtij fruit.

Por, nga sot, ka një lajm të mirë për të gjithë ata që nuk i rezistojnë dot avokados dhe e përfshijnë gjithmonë në dietën e tyre, sepse është ushqyes dhe i pasur me cilësi shumë të dobishme. Mrekullia quhet avokado cocktail, dhe është një avokado i vogël pa bërthamë dhe që gjithashtu mund të hahet sëbashku me lëvoren.

Duke u Ngarkuar...

Lajmi bërë xhiron e botës. Ai ngjason me një kungull të vogël, por shija sigurojnë se është ajo e avokados.

Prodhuar në Spanjë, të parët që e vënë atë në treg është kompanie britanike Marks & Spencer. Tani nuk na mbetet veçse ta provojmë!

- SPONSOR -