Katy Perry dhe Orlando Bloom formalizojnë marrëdhënien e tyre në një takim me Papën Francisco. Thashethemet rreth një pajtimi të mundshëm të Orlando Bloom dhe Katy Perry filluan gati tre muaj më parë. Më pas, gazetat amerikane , pohuan duke i cituar  miq të ngushtë, se çifti kishte vendosur ti jepte vetes  një mundësi të re pas një viti larg.

Duke u Ngarkuar...

Tani, aktori dhe këngëtaria udhëtojnë për në Romë, ku ata kanë qenë bashkë dhe ku ata mund të takohen personalisht me Papa Francisco.

Katy Perry dhe Orlando Bloom janë të lumtur që kur vendosën të bashkohen sërish në rrugët  e tyre.

Në kohët e fundit, përveç kësaj, Perry ka shprehur synimin e saj për t’u përqëndruar në projektet e familjes dhe jetës së saj private. “Po ngrihem emocionalisht, dua të përgatitem për të pasur një familje të shëndoshë  në të ardhmen e afërt, dua të bëj kirurgji të shpirtit para se të kem një familje të shëndoshë, në mënyrë që të mos transferoj asnjë nga ndjenjat e mia negative”.

A do të jetë ky udhëtim hapi i parë që duhet të jetë  në gjendje të konsideroj një  të ardhme të përbashkët me Orlandon?

- SPONSOR -