‘The Lion King: “The Gift’” i  Beyoncé “ zë vendin e shtatë në  chartet kryesore të albumeve R&B / Hip-Hop.
Beyoncé mban numrin e shtatë   në Billboard në Top R&B / Hip-Hop.

- SPONSOR -Smiley face

Ekzekutivi i superstarit prodhoi albumin e Dhuratave 27-pikë në të njëjtën kohë me rolin e saj si Nala në adaptimin e filmit me shfaqje Lion King 2019. Dhuratë, e cila ofron 14 këngë origjinale me 13 këngë ndërlidhëse të dialogut King, në qendrat e zërit në Afrobats dhe frymëzime të tjera muzikore afrikane me elementë të pop, R&B dhe hip-hop të përfshirë. Përveç Beyoncé, e cila interpreton në 10 këngë, dhurata përmban kontribute nga bashkëpunëtorë të njohur, duke përfshirë JAY-Z, Kendrick Lamar dhe Pharrell Williams, krahas artistëve të njohur afrikanë si Burna Boy, WizKid dhe Tiwa Savage.

- SPONSOR -Smiley face