Këngëtarja Blerina Braka është tepër e njohur për publikun shqiptar. Së fundmi ajo mori pjesë në Festivalin “Kënga Magjike” ku edhe fitoi një prej çmimeve të rëndësishëm të këtij festivali. Por këngëtarja ka një lajm të mrekullueshëm. Ajo është shtatzënë dhe së shpejti do të bëhet nënë.

Duke u Ngarkuar...

- SPONSOR -