Reshjet e shiut janë duke rënë në një pjesë të mirë të vendit, sidomos në jug dhe jug-lindje, por situata pritet të vijojë e njëjtë edhe ditën e nesërme. Nisur nga situata e krijuar IGJEUM njofton: Sot pasdite (e mërkurë, dt.15),...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme, 20 Mars 2018 20.03.2018 00–06 4 mm 8° 3 m/s - Fllad i lehte nga juglindje 06–12 3 mm 7° 3 m/s - Fllad i butë nga jug-juglindje 12–18 0 mm 13° 3 m/s - Fllad...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 19 Mars 2018 19.03.2018 00–06 6 mm 10° 4 m/s - Fllad i butë nga lindje-juglindje 06–12 10 mm 11° 3 m/s - Fllad i lehte nga juglindje 12–18 12 mm 12° 3 m/s - Fllad i...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 17 Mars 2018 17.03.2018 00–06 0 mm 13° 2 m/s - Fllad i lehte nga juglindje 06–12 0 mm 16° 4 m/s - Fllad i butë nga juglindje 12–18 0 mm 24° 6 m/s - Fllad i...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 16 Mars 2018 Dita Ora Reshje Temp. Era 16.03.2018 07–12 1 mm 11° 4 m/s - Fllad i butë nga juglindje 12–18 1 mm 14° 4 m/s - Fllad i butë nga juglindje 18–24 0 mm 15° 2 m/s - Fllad i...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 15 Mars 2018 Dita Ora Reshje Temp. Era 15.03.2018 08–12 0 mm 11° 2 m/s - Fllad i lehte nga jug-juglindje 12–18 0 mm 14° 3 m/s - Fllad i lehte nga perendim-jugperendim 18–24 0 mm 13° 0 m/s - Ere e...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 14 Mars 2018 Dita Ora Reshje Temp. Era 14.03.2018 04–06 1 mm 8° 2 m/s - Ere e lehte nga juglindje 06–12 <1 mm 8° 2 m/s - Fllad i lehte nga lindje-juglindje 12–18 5 mm 14° 3 m/s - Fllad i...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 13 Mars 2018 Dita Ora Reshje Temp. Era 13.03.2018 06–12 9 mm 9° 2 m/s - Fllad i lehte nga jug-juglindje 12–18 8 mm 13° 1 m/s - Ere e lehte nga perendim-jugperendim 18–24 5 mm 10° 2 m/s - Fllad i...
Parashikimi i motit me të dhënat e temperaturave minimale dhe maksimale gjatë ditës së sotme 12 Mars 2018 Dita Ora Reshje Temp. Era 12.03.2018 07–12 1 mm 13° 2 m/s - Fllad i lehte nga juglindje 12–18 8 mm 18° 5 m/s - Fllad i butë nga jug-jugperendim 18–24 16 mm 14° 4 m/s - Fllad i...
Ditët me temperatura pranverore do të pasohen nga një mot i paqëndrueshëm dhe me reshje. Parashikimet e sinoptikanes Lajda Porja tregojnë se gjatë kësaj jave, përfshirë edhe ditën e verës, në 14 mars do të ketë shira në të gjithë...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -