Celine Dion solli turneun veror të 2018 në një mënyrë tepër tipike, me 56.5 milionë dollarë .Ajo ka mbajtur 22 shfaqje në Azi, Australi dhe Zelandën e Re, ku Celine Dion shiti 250,000 bileta, transmeton mulliri.al. Angazhimi më i...
Liliana Cingi mbetet figura më e dashur për publikun shqiptarë. Një vallëtare që herë pas here duket sikur  fluturon në skenë dhe jo sikur kërcen. Një artiste me këllqe të forta dhe me një shpirt si Lili Cingi, janë...
Alvaro Selimaj e ka nisur ditën e tij sot me postimet e Premirës “Rewind” Balet nga dr.Riselda Sejdija. Një tjetër balerinë nga Universiteti i Arteve ku studion për koreografi në vitin e dytë është shprehur krahas fotove në profilin...
Foto ekskluzive nga baleti me një akt “Rewind” nga dr.Riselda Sejdija. Fotografitë artistike të Baletit Premierë “Rewind”  Fotograf: Gerard Daberdaku mulliri.al
Kristina Spahi aktualisht po studion në Universitetin e Arteve për koreografi dhe është studente e vitit të dytë, transmeton mulliri.al.Pikërisht ishte Kristina zgjedhja e veçantë e zysh  dr.Riselda Sejdisë për të vendosur Kristinën si rolin kryesor në “Rewind” Balet. Kristina...
Sot në Sallën e Madhe të Universitetit të Arteve u zhvillua provimi i kurisit të I-parë në programin e studimit të koreografisë. Në fakt provimet në Universitetin e Arteve kanë kohë që kthehen në shfaqe të vërteta, njëra prej...
Dr.Riselda Sejdija sot ka zbuluar ftesat e projektit të saj më të fundit, “Rewind”. Baleti  me një akt “Rewind” do të shfaqet me datë 4 Korrik në sallën e madhe të Universitetit të Arteve, Tiranë. Koreografja dhe pedagogia e Universitetit...
Aktoria e njohur e Portokallisë , Delinda Zhupa përveç punës dhe aktiviteteve të shumta që është aktive, së fundmi ajo është edhe pjesë e baletit kontemporan-jazz  “Rewind”. Një produksion me koreografi  nga  pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdija, baleti...
Pak janë të aftë në të krijojnë ngjyrosjet spo pikturat në sy  si Tal Peleg. Gjatë disa viteve të fundit, ajo ka transformuar vazhdimisht qepallat e saj në vepra të pabesueshme të artit të vogël. Duke përdorur lëkurën e...
"Sa herë që shihni një person të suksesshëm, shihni vetëm lavditë publike, kurrë sakrificat private për t'i arritur ato." Çfarë mund të bëjmë për t'u bërë më i suksesshëm? Si mund të shkëlqejmë në të gjitha fushat e jetës, qoftë...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -