Lifestyle Kujdesi për veten

Kujdesi për veten

Mendoni se çfarë do të thoni para hapjes së gojës. Jini të shkurtër dhe të saktë, merrni në konsideratë faktin se çdo herë që thoni një fjalë, lëshoni një pjesë të vetes tuaj. Mësoni të zhvilloni artin e të folurit pa...
Supozohet se gjatë viteve të gjithë njerëzit thinjen, ka nga ata që thinjen përpara të tjerëve dhe jo vetëm për shkak se ajo është shkruar në gjenet e tij. Këtu janë disa nga shkaqet e mundshme të një fenomeni...
Çdo 10 sekonda shuhet një jetë nga pasojat e konsumimit të duhanit. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, nga vitit 2020 deri në vitin 2030, në tërë botën do të vdesin 30 milionë njerëz nga dëmet që shkakton duhani. Përveç...
  Sot dhe nesër në kryeqytet do të mbahet Prishtina Gastronomy Festival i cili synon promovimin e gastronomisë shqiptare dhe traditat kulturore shqiptare në përgjithësi. Ky festival vjen si nevojë e promovimit të recetave dhe produkteve mbarëkombëtare shqiptare, si një nga...
“Endermologie”, është një trajtim anti-celulit, i zhvilluar nga kompanitë franceze të sistemeve “LPG.” Duke përfunduar mbi 24 vjet hulumtim, “LPG” na krenon për të qenë udhëheqës botërorë në fushën e teknologjive të hollësishme natyrore dhe anti-plakje. Metodat e tyre...
Njerëzit  kanë mënyra të ndryshme të mbajtjes dhe shprehjes së ndjenjave. E qara përgjithësisht shoqërohet me një ndjenjë të thellë trishtimi. Sipas psikologëve, e qara është e mirë dhe e shëndetshme, dhe njerëzit që qajnë shumë janë të veçantë. Më poshtë...
Qumështi i bletës është një produkt i krijuar nga gjëndrat hipofaringeale të bletëve të reja dhe shërben për ushqimin e mbretëreshës dhe të larvave. Ështe pikërisht ky ushqim, që e mban mbretëreshën në jetë për tetë vjet, duke ditur që...
Njollat kafe janë të njohura ndryshe si njollat e plakjes së lëkurës. Pavarsisht se të padëmshme, ato mund të ndikojnë në pamjen tuaj të jashtëme dhe të kthehen në një stres të përditshëm. Krijimi i tyre mund të vijë...
Nuk jeni të vetme! Rreth 90% e popullsisë femërore në mbarë botën vuan nga celuliti. Ky lloj problem nuke zgjidhet duke shkuar në sallonet për rrezitje, duke përdorur krema të veçanta të lëkurës apo ushtrime të rregullta, për shkak...
1. Merrni frymë thellë. 2. Dilni të ecni apo të vraponi. 3. Gatuani diçka të shëndetshme. 4. Vizatoni, ngjyrosni apo krijoni diçka të re. 5. Lexoni një libër, ose një revistë. 6. Shkruani diçka. 7. Filloni një blog ose një ueb faqe. 8. Dëgjoni muzikë. 9. Shkoni...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -