Lifestyle Shëndeti

Shëndeti

Botox përfundimisht  merr aprovimin nga FDA për përdorim në zonën e ballit. Trajtimi i Botox është aprovuar nga FDA për më shumë se 15 vjet. Tani, kohët e fundit, trajtimi është miratuar për trajtimin e zonës së ballit. Sipas deklaratës...
Frika nga të qenit i qeshur mund të sabotoj jetën tënde të dashurisë. Çiftet që kanë një ndjenjë humori të ngjashme dhe mund të qeshin me dhe në njëri-tjetrin - edhe kur një partner është duke u ngacmuar ose...
Si ta dallojmë një psikopate nga një sociopate? A jeni i pasigurt për dallimet midis një sociopati dhe një psikopati? Nëse po, ju nuk jeni vetëm. Shumë psikiatër, psikologë mjeko-ligjorë, kriminologë dhe policë gabimisht përdorin termat sociopat dhe psikopat...
Pikat e zeza janë shumë të bezdisshme për personat që kanë. Jo vetëm se duken keq por edhe sepse nuk janë të mira për fytyrën. Shpesh lexojmë maska të cilat mund ti zhdukin si me magji këto pika por...
Nuk kam kohë për të ushtruar nuk është justifikim, sepse 10 minuta kohë çdokush mund ti gjej për tu ushtruar! Sot do t’ju njoh me 5 ushtrime të cilat ju ndihmojnë për të rënë nga pesha. Janë ushtrime që...
Pancakes janë një ushqim që të gjithë e kemi qejf si të rritur edhe fëmijë. Përgatitja e tyre nuk do ju hante shumë kohë dhe do ishte një ide e mirë për mëngjes... Për të pancakes do ju duhen: 1 gotë...
Ndërprerja e gjumit në përgjithësi ka një ndikim të përgjithshëm negativ në shëndetin e dikujt. Ndërsa kafeina mund të vonojë ose të prishë rënien në gjumë REM, për një periudhë kohore mund të kontribuojë edhe në sëmundjen më problematike...
Ne të gjithë shqetësohemi, gjithashtu shqetësohemi  për diçka që na ka ndodhur që na ka bërë dikush, na ka thënë ... Dhe ne jemi të inatosur, të tmerruar ose të mposhtur - emocionet tona janë bërë mbizotëruese. Çfarë bëjmë...
Një çelës i habitshëm për kënaqësinë seksuale Besimet rreth roleve gjinore mund të ndikojnë në aftësinë e dikujt për të përmbushur dëshirat e një partneri. Qëndrimet në lidhje me gjininë janë zhvendosur ndjeshëm në dekadat e fundit, deri në atë...
Njerëzit shumë të ndjeshëm përpunojnë informacionin thellësisht, dhe si rezultat, përjetojnë botën pak më ndryshe se të tjerët. Imazhet e dhunës ose tregimet e ndryshme pak të trishta  mund të jenë tronditëse për ta. Zhurmat e papritura, dritat e...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -