Të gjitha automjetet e miratuara nga Bashkimin Evropian nga data 31 mars 2018 do të pajisen me një pajisje shpëtimi që automatikisht mer numrin e emergjencës. Një risi që mund të shpëtojë mijëra jetë çdo vit. Më 31 mars 2018,...
Le t’i themi lamtumirë lenteve të errëta dhe shikimeve të zymta - nuk është e nevojshme të shohim gjithçka të zezë! Syzet e diellit të verës janë plot me ngjyra, me xixa dhe në formë flake. Po, e kuptuat mirë!...
Modeli i ri i robotit me katër këmbë, i paraqitur në CES 2018 (Consumer Electronics Show Community), është festuar me një ceremoni të veçantë në Tokio. I pajisur me inteligjencë artificiale, i njeh pronarët, tund bishtin, përkëdhelet dhe i përgjigjet...
Në qytetin Lagos të Nigerisë është ndërtuar një stadium, i cili poshtë fushës së gjelbërt është i shtruar me pllaka speciale të cilat shndërrojnë çdo lëvizje në energji elektrike. Kjo do të thotë, se çdo lëvizje e futbollistëve...
"MUSIFY"  Menaxhoni muzikën tuaj pa këtë aplikacion. I ruani këngët në këtë aplikacion, e më pas i dëgjoni këtu. Posedon listë dhe specifika lëvizëse. Jeni në gjendje të ndani këngët në bazë të zhanrit, vendit dhe artistit. Mund ta përdorni...
Në një kohë kur teknologjia po përparon me shpejtësi, ne kemi humbur numërimin e telefonave që ne kemi ndryshuar në jetën tonë dhe mund të mos jetë e lehtë të kujtojmë nëse kemi pasur ndonjëherë aparatet që do ju...
Galaxy S9 i Samsung ka bërë gjëra të mëdha me kamerën e saj, duke filluar nga nga sensori i ndryshueshëm i diafragmës deri tek super sloë motion. Megjithatë me një shtesë të re për AR Emojis, ka një risi...
Inovacioni teknologjik mund të përkufizohet si veprimtari e qëllimshme e kompanive dhe institucioneve që synojnë futjen e produkteve dhe shërbimeve të reja, si dhe metoda të reja për prodhimin, shpërndarjen dhe përdorimin e tyre. Një kusht i domosdoshëm për...
Atlas është krijuar nga kompania Boston Dynamics, dhe është një nga robotët humanoidë më të evoluuar që ekzistojnë në botë. Kapaciteti i tij për të ruajtur ekuilibrin janë fryt i shumë viteve eksperimenteve: Atlas ecën dhe kërcen si një human...
Është sigurisht një nga zakonet më të përhapura midis përdoruesve: të ngrënit një snack, ndërsa qendrojnë në kompjuter, qofshin desktop apo laptop. Eshtë një kënaqësi nga e cila nuk heqim dot dorë. Dhe kështu thërrimet dhe lëngjet përfundojnë duke u...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -