Një praktikë yoga energjike në mëngjes mund të funksionojë si një nxitës i natyrshëm për t'ju vendosur të jetoni një ditë të frytshme shprehet dr.Riselda Sejdija transmeton mulliri.al. Kjo sekuencë e prapambetjes do të ndihmojë ngrohjen e trupit dhe...
  Pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdija  vjen me një tjetër teknikë të Yogës sot. Sot koreografja dhe autoria e 8 librave të saj profesional ,na ka dhuruar një tjetër orë mësimi falas për lexuesit dhe praktikuesit që ndjekin...
Dr.Riselda Sejdija pas një sezoni tepër të ngjeshur për nismën e saj “ Të dhurojmë Miracle Yoga Falas për fëmijët”, sot rikthehet me mësimet e saj falas për të rritur duke na i demostruar ato online në mulliri.al. Pedagogia...
  “Miracle Yoga falas për fëmijët” Pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdija vazhdon nismën e saj për të dhuruar ,”Miracle Yoga” falas fëmijëve. Siç shihet koreografja mban premtimet pasi ajo sot zhvilloi një tjetër orë mësimi Yoga për fëmijë të...
Pedagogia , koreografja dhe autoria e tetë monografive të saj kushtuar kërcimit dr.Riselda Sejdija , dje  ka qenë e ftuar në emision, “Pasdite në Top Channel”. Pedagogia e Universitetit të Arteve ka kohë që ka nisur nismën e saj...
  Çrregullimet e gjuhës dhe komunikimit, simptomat më karakteristike te fëmijët autikë, evidentohen kur fëmija nis të flasë, prandaj dhe prania e tyre përbën një nga kriteret diagnostikuese. E folura herë mungon, herë është e vonuar, ose dhe atipike. Shenjat...
Pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdija vazhdon nismën e saj për të dhuruar ,”Miracle Yoga” falas fëmijëve. Siç shihet koreografja mban premtimet pasi ajo sot zhvilloi një tjetër orë mësimi Yoga për fëmijë të tjerë të cilët vijnë...
Pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdija premtoi javën e kaluar se kishte nisur nismën e saj për të dhuruar ,”Miracle Yoga” falas fëmijëve. Siç shihet koreografja mban premtimet pasi ajo sot zhvilloi një tjetër orë mësimi Yoga për...
Yoga do të thotë bashkim; praktika kërkon të gjejë harmoninë dhe sinkronizmin midis trupit, mendjes dhe shpirtit të praktikantit. Kur njerëzit mendojnë për yoga, me siguri mendojnë për njerëzit me pamje të bukur duke shikuar me shkëlqim dinjetoz drejt...
  Yoga Burn është një nga programet e mia më të preferuara . Ka gërshetim të teknikave të yoga-ve dhe miksohet tepër bukur me ushtrime të fitnesit ,ku format e trupit bëhen akoma edhe më të adhurueshme. Yoga burn është një...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -