Sopranoja e famshme Ermonela Jaho, njëkohësisht ambasadore e YWCA në kauzën e “Fjongos Rozë” do të vijë në Tiranë për t’iu bashkuar zërit të vajzave dhe grave shqiptare në një koncert bamirësie. Të gjitha fitimet e koncertit, që do të...
Do të jetë një workshop shumëdimensionalë dhe nuk kam as dyshimin më të vogël për të. Gjithmonë produktet artistike që kanë lënë gjurmë të thella mbi mua nuk zhduken lehtësisht dhe për ta bërë këtë workshop më unik kam...
Kam marrë më përpara pjesë në seminare dhe  konferenca shkencore për t'u rritur edhe më profesionalisht edhe do ti vazhdoj sigurisht sepse mbajmë mbi shpatulla një titull që më vështirë është ta mbash se ta marrësh... Ka ardhur koha...
Objektivat kryesore të Workshopit tim janë të zhvillojnë përsosmëri në trajnime dhe ushtrime të ngrohjes. Në të njëjtën kohë për të inkurajuar pjesëmarrësit për të kërcyer thellë, për të dhuruar fizikisht kreativitet dhe inovacion në të gjitha aspektet e vallëzimit...
Ore merret shkenca me thashethemet?  Po arti merret me thashathemet?Sidoqoftë, të dy disiplinat kanë të bëjnë me pyetje që ende kanë të bëjnë me një problem që nuk e kam zgjidhur akoma, por ne po fillojmë një vit tjetër...
https://www.instagram.com/p/BazlVssHWkf/?igshid=7ikqqcq6y1a7 Kushdo që ka marrë pjesë në një workshop ose që ka kryer një workshop vetë e di se si ai funksionon. Ka workshope që zgjasin një javë, dy javë, tre javë, 1 muaj, 2 ditë, 3 ditë etj. Në...
Sot zgjodhëm aktoren e njohur Delinda Disha për kategorinë "Risi Mulli".  Një aktore tepër e talentuar ku jeta e saj e metamorfozës i është kushtuar prej kohësh artit.  Një vajzë e fortë, e bukur, plot talent dhe, mbi të...
Workshopi, i cili do të mbahet në 10-13 nëntor, kushtuar teknikës bashkëkohore të xhazit bashkëkohor në Dubai në qendrën "Trident" nga koreografja dhe pedagogia Dr.Riselda Sejdiu, do t'ju japë mundësinë të prekni  një përvojë artistike. Filozofia dhe inovacioni i këtij...
https://www.instagram.com/p/BozETQ9Hy6h/?igshid=ck7wx9dgm38a Eh, sa më e vështirë të jetë rruga e artit, aq më e vështirë do të jetë gjithmonë ta merrni atë siç duhet, është mënyra e vetme për të zbuluar nëse nuk jeni i aftë.  https://www.instagram.com/p/BxqKH5PHeLq/?igshid=19ijnebhwmj06 https://www.instagram.com/p/Bxp-Q-BA_Qo/?igshid=l71zh7xyg31l Në qoftë se nuk jeni...
Për sa kohë që jetoni do të mësoni...Unë mendoj se futem në ata njerëz që punojnë shumë dhe kurrë nuk më pëlqen të bërtas studimin  dhe dijet ... Lëvdata e tepruar gjithmonë më ka frikësuar dhe vazhdon të më...
- SPONSOR -Smiley face

Smiley face

Duhet Lexuar