Risi Mulli

Risi Mulli

Me të vërtetë kënaqem kur mendoj për 'kuptimin' e asaj çfarë përfaqësojmë nëpërmjet veshjes. Çfarë thonë rrobat tona rreth nesh? Po ato thonë  me të vërtetë shumë se kush jemi? Sigurisht, si çdo gjuhë që flasim ashtu flet dhe...
Fantasike ! Rewind në Korçë ishte një magji pasi i gjithë publiku nuk ngurroi të duartrokiste çdo moment në shfaqje dhe t'u dhuronte buqeta me lule interpretuesve dhe koreografes dhe producentes Dr.Riselda Sejidiu. Gjithçka filloi me provat në Teatrin Andon...
Çdo lloj aktiviteti që kërkon veshje të specializuara ka rregullat, kodet, estetikën, grupin e karakteristikave dhe personaliteteve që lidhen me të, të cilat përfaqësohen në mënyrë simbolike. Si të vishemi, si të përshtatemi me stilin tonë, është e natyrshme të...
E ftuar në emisionin Pop Culture, dr.Riselda Sejdija ka folur për të gjitha duke na njohur më shume me të. Intervista filloi në një mënyrë të veçantë ku moderatori  Andi Vrapi mori pjesë në provat e baletit "Rewind" që së...
Nesër Riselda Sejdija do jetë e ftuar në emisionin Pop Culture. Në një intervistë shumë interesante Riselda do flasë për jetën e saj dhe një surprizë për baletin "Rewind". Gazetari tepër i talentuar Andi Vrapi do jetë së bashku me...
Mënyra më e lehtë për të përshkruar një bloger është dikush që është i njohur kryesisht për profilin e tij në botën virtuale.Kur ata dolën për herë të parë mbi një dekadë më parë, blogerët shënuan një moment të...
  Sigurisht që veprat me këllqe të fota trondisin dhe lënë gjurmë kudo. Padyshim që gjërat që arrihen me lodhje dhe me përkushtim të madh vijnë me zhurmë të madhe përpara për ti lënë më pas vend gjurmëve. Pedagogia dhe...
Ajo përpara se të jetë një artiste e vërtetë është një njeri plot pozitivitet, me një zemër të bukur dhe natyrë tepër solare. Energjike plot shpresë për të ardhmen, me shumë dashuri për jetën dhe profesionin e saj ,Delinda...
Nuk është e lehtë të prezantosh dr.Riselda Sejdinë, pasi ajo në një moshë kaq të re ka arritur të ngjisi shkallët e karrierës së saj shumë shpejt duke ju përkushtuar profesionit të saj si koreografe dhe pedagoge në maksimum. Pasi...
  Nëse është e vërtetë se sytë janë pasqyrë e shpirtit, korniza e tyre natyrore mund të konsiderohet si një hartë e psikikës. Në fund të fundit, vetullat janë elementi më i dallueshëm i bukurisë, asaj pjese të fytyrës që...

Duhet Lexuar

- SPONSOR -