Një nga konceptet kryesore të trajtimit është “pranimi radikal”. “DBT ka ndryshuar tërësisht jetën time”, tha Selena Gomez në një intervistë të vitit të kaluar.
Ndërsa Selena Gomez tani kërkon trajtim për ankthin dhe për depresionin, ajo raportohet se po kthehet sërish në terapinë e sjelljes dialektike.

Këngëtarja po kalon tani DBT, mediat raportojnë se i duhet një lloj kujdesi psikologjik që ajo ka kaluar edhe më parë.

Duke u Ngarkuar...

Mediat e kanë përkufizuar Gomez vitin e kaluar, si një “besimtare të thellë” në terapi.

“DBT ka ndryshuar plotësisht jetën time,” tha Gomez në intervistë. “Unë uroj që shumë njerëz të flasin për terapi dhe ti nënshtrohen atyre nëse është e nevojshme, është për të mirën e shëndetit tonë”./mulliri.al

- SPONSOR -