Përpara  pak minutash, Facebook Messenger ka rënë nga sistemi dhe përdoruesit nuk po mund të dërgojnë fotografi dhe mesazhe. Nuk dimë ende   asgjë të qartë  se për çfarë bëhet fjalë.

Mendojmë se nuk mund  të ketë lidhje me ndonjë sulm kibernetik ose mund të jenë probleme të natyrës teknike, do të presim më tej se çfarë do të ndodhë…