Sfilatat e modës mund të na tregojnë se çfarë mund të jetë e nevojshme sezonin tjetër, por stili i rrugës është diçka që na bën të kuptojmë se çfarë po konsiderohet ‘cool’ për momentin.

Duke u Ngarkuar...

 

Dhe, sipas pamjeve në Nju Jork, këpucët me ngjyra sikur lëkurë gjarpri janë më së shumti në trend për momentin.

Përveç kësaj, dizajni gjendet në lloje të ndryshme të këpucëve – duke filluar nga ato më të shkurta, e deri te ato që janë të gjata deri në gjunjë.

Këpucët kombinohen shumë lehtë me rroba të ndryshme dhe ju japin një pamje shumë elegante.

- SPONSOR -