Në linjë me traditën e Calvin Klein, si çdo vit, duke sjellë një kapitull tjetër frymëzues për sezonin e Ri Veror 2018 ka lancuar edicionin e limituar CK One Summer për meshkuj dhe për femra.

Duke u Ngarkuar...

Version i ri është dedikuar qiellit bojëqiell të verës dhe prezantohet me një shishe gurkali e cila mund te dekorohet me etiketa ngjitëse që ndodhen brenda kutisë.

Kompozimi i ri hapet me notat e freskëta të limonit dhe mojitos duke u gërshetuar më tëj me zemrën e luleve të bardha me thekse frutash si Anansi dhe guava. Përfundon me drurin e kedrit dhe qumështit të arrës së kokosit.

- SPONSOR -