Cristiano Ronaldo është zgjedhur sportisti më i adhuruar në botë për këtë vit, sipas një studimi të fundit të realizuar nga YouGov.

- SPONSOR -Smiley face

YouGov i publikohet listat e vajzave dhe djemve më të adhuruar në botë çdo vit dhe mbi 42 mijë njerëz nga 41 vende konsultohen për të arritur deri te lista përfundimtare.

 

Pesë-herë fituesi i Topit të Artë, Ronaldo, është atleti i ranguar më së miri në botë, duke u ngjitur për tri vende më lart. Ai është i radhitur në pozitën e shtatë, dy vende më lart se rivali i tij, Lionel  Messi.

Edhe Ronaldo, edhe Messi, e kanë dominuar botën e futbollit gjatë viteve të fundit dhe ata janë më të adhuruar në botë sesa presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, dhe Papa Françesku.

- SPONSOR -Smiley face