Crown 3 arriti në Netflix dhe do të qëndrojë deri  në fund të vitit 2018, dhe nga të gjitha lajmet e javës së tretë, ndryshimet kryesore kanë të bëjnë me  praninë e Helena Bonham Carter në rolin e Princeshës Margaret.

Duke u Ngarkuar...

Sezoni 3 i The Crown do të jetë një hap përpara në krahasim me sezonet e mëparshme, vendim që ka sjellë një reagim të pashmangshëm nga  pikëpamja e strukturës.

Roli i Regina Elisabetta II, që ne kemi dashur me Claire Foy, do të jetë i ngarkuar me aktoren Olivia Colman, ndërsa Matt Smith, do të zëvendësohet nga Tobias Menzies .

Nuk është koha më e mirë që Bonham Carter interpreton rolin e një Princeshe?

Mulliri.al

- SPONSOR -