Duke u Ngarkuar...

Gjithçka është gati. Meghan Markle, Dukesha e re e Sussex, erdhi në kishë veshur me një fustan Clare Waight Keller ,ku kishte veshur diademën e Queen Mary (e krijuar në vitin 1932) dhe është gati për të treguar se do të jetë gjithnjë në krah të Harry-t.

Sot të gjithë duke u përgatitur për “Windsor Castle “ , për dasmën mbretërore të princit Harry me aktoren Meghan Markle  ndërkohë që  Mbretëresha sapo u shpall Dukesh.

Një ceremoni ku ka sigurisht të ftuarit e nderit: Elton John, Serena Williams, Priyanka Chopra, Idris Elba, Oprah Winfrey, James Blunt dhe Beckham.

Sot në këtë cermoni u vu re mungesa përfaqësuesve  të  politikës amerikane. Ndërkohë dhe ish predidenti i ShBA, Obama nuk u paraqit në këtë cermoni mbretërore, ndërkohë që mund të themi se është miku më i mirë i princit Harry.

- SPONSOR -