Rrjetet sociale na mundesojne rikthimet e kujdimeve, dedikimet, historite etj.

Fiori Dardha si sot një vit më parë ka bërë një dedikim prekës pikersht për ditëlindjen e mamasë së saj. Nuk ishte një mesazh i zakonshëm, por ky shkrim eshte mesazh per gjithkënd. Viti I kaluar duket se ka qenë shumë i vështirë për nënën e Fiorit, pasi mundi të mposhtë sëmundjen e kancerit por ajo e ka përballuar si një heroine e vërtët

Duke u Ngarkuar...

Me fjalë zemre ajo I uronditëlindjen dhe i shkruan:

“Sot është një ditë e lumtur për mua e për gjithë familjen time!
Gëzojmë për ty mam’!
Për ty që ke kaluar vitin më të vështirë të jetës tënde!
Për ty që sfidove sëmundjen më të tmerrshme në botë!
Për ty që për asnjë çast nuk t’u venit buzëqeshja!
Për ty që asnjë dhembje nuk ta zbehu shkëlqimin e syve!
Për ty që je shembulli më i mirë në jetë!
Për ty heroina jonë!

Gëzuar ditëlindjen e shtrenjta jonë!
Jetofsh sa më gjatë e pafsh vetëm ditë të bukura! Te dua MAM’!”

- SPONSOR -