Këngëtarja shqiptare, Dhurata Dora ka postuar një foto në ‘Instagram’, ku duket rrezatuese.
Dora, në këtë foto ka vënë një përshkrim ndryshe ku i referohet dikujt apo diçkaje si ‘e ardhmja’…
Në këtë përshkrim, në përgjithësi shkruan nga frëngjishtja kështu:
‘Ju nuk besoni, por unë e di që jeni e ardhmja ime
Po, ti je e ardhmja ime, e di që ti je e ardhmja ime’

- SPONSOR -Smiley face

Nuk dihet ende nëse  do të vij një këngë e re apo realisht Dhurata po e quan dikë si të ardhmen e saj, por Dhurata mund të themi se po shijon suksesin e këngës me Soolking, ‘Zemër’ që ka marrë shumë klikime dhe që është nhë super hit!

- SPONSOR -Smiley face