Gigi Hadid kishte ditëlindjen  e saj të 23-të ditën e hënë. Modelja ishte veshur me fustan  Versace për festën e saj por  më vonë ajo ndryshon veshje dhe paraqitet me tuta dhe me këmishë nga Juicy Couture.

Veshja përmbante 2300 kristale  Swarovski  për të qenë të saktë. Tani mësuam që luksi nuk ka fund për Gigin edhe kur vishet sport.