Duke u Ngarkuar...

“Ditënetët e Librit” ,Festivali Ndërkombëtar po vazhdon… Sot ky Festival mori përmasa të tjera emocionale pasi në mbrëmje ky Festival u rrethua nga studentët e Universitetit të Arteve ku në udhëheqjen e prof. Kozeta Bakiut dhe dr.Riselda Sejdis ,   realizuan një mbrëmje artistike ku performancat koreografike krijuan një atmosferë të zjarrtë bashkëkohore.

Ky Festival Ndërkombëtar do të paraqes 70 aktivitete që do të mbahen në Tiranë deri më datë 20 Maj në Muzeun Historik Kombëtar .

Edhe nesër ,ora 20:00 deri në 21:30 , ky aktivitet do të shoqërohet nga perfomancat koreografike ku do të ndezin flakë Tiranën sërish, transmeton mulliri.al.

- SPONSOR -