Në datat 16 deri më 20 Maj , Klik Ekspo Group-UFI Member, lëviz objektivin drejt Librit:” Ditënetët e Librit”, është Festivali Ndërkombëtar , që mëton të bëjë bashkë dhe fuqizojë trinomin “Autor-Botues-Lexues”, në një ngjarje të rrallë kulturore dhe edukative, nën kujdesin e Ministrisë së Kulturës.

Duke u Ngarkuar...

Në këtë Festival super madhështor do të marin pjesë shumë artista të Universitetit të Arteve. Gjithëçfarë synohet është një festë dite e natë, që nis nga libri, për t’u përbashkuar në zhanre të tjera të arteve.

Ky Festival Ndërkombëtarë do të paraqes  70 aktivitete që do të mbahen  në Tiranë në Muzeun Historik Kombëtar në datat 16-20 maj. Nesër dhe pasnesër nga ora 20:00 deri në 21:30 ky aktivitet do të shoqërohet nga perfomanca koreografike ku do të ndezin flakë Tiranën.

A post shared by Kozeta Bakiu (@bakiukozeta) on

A post shared by Kozeta Bakiu (@bakiukozeta) on

Rektori i Universitetit të Arteve Prof. Kastriot Çaushi , zgjodhi dy pedagoget e Fakultetit të Artit Skenik, Prof. Kozeta Bakiun dhe Dr.Riselda Sejdinë , për të qenë pikërisht këto dy koreografe që do të realizojnë programin e kërcimit në këtë Festival Ndërkombëtar, “Ditënetët e Librit”.

Kozeta Bakiu dhe Riselda Sejdija do të jenë koreografet që do të realizojnë shfaqen koreografike nesër dhe pasnesër në MHK, Tiranë.

- SPONSOR -