KYLIE JENNER Pasuria prej $ 3 MILION

Kylie Jenner është një personalitet i njohur televiziv, e njohur për të jetuar si në ëndrra. 19-vjeçarja filloi fillimisht me  famën duke u shfaqur në emisionin televiziv të familjes së saj. Ajo krenohet me një vlerë neto prej 3 milion dollarë dhe ka përfituar kryesisht nga linja e saj e kozmetikës. Nëse ajo vazhdon me  këtë suksest të tanishëm, ne presim që ajo të arrijë lartësinë më të madhe sesa motra e saj, Kim Kardashian.

ABIGAIL BRESLIN – Pasuri prej  $ 12 milion.

Aktorja 21-vjeçare, Abigail Breslin, krenohet me vlerë neto prej 12 milionë dollarësh. Ajo fillimisht erdhi në promovimin e portretizimit të karakterit të vajzës së Mel Gibson në filmin Sci-Fi, Shenjat. Aktorja ishte gjithashtu në gjendje të shfaqte stilin e saj të veprimit fenomenal në klasën e kultit, Little Miss Sunshine. Pavarësisht se është vetëm 21 vjeç, Abigail ka arritur të rrëmbejë rolet në më shumë se 20 filma! Ajo definitivisht nuk mungon në departamentin e talenteve.

ELLE FANNING – Pasuri prej $ 5 milion

Elle Fanning ishte vetëm 3 vjeç kur ajo bëri debutimin e saj të parë. Tani në moshën 19-vjeçare, Elle Fanning ka grumbulluar rreth 5 milionë dollarë! Aktorja është kryesisht e shquar për rolet e saj në filma, Rruga e Rezervimit dhe Phoebe in Wonderland. Ajo u pa më parë në filmin e kritikuar, Sidney Hall. Ne si faktin se Elle Fanning di të zgjedhë me kujdes projektet e saj të filmit.