Dorina Mema është ajo femër që me bukurinë e saj fizike trondit Instagramin sa herë shfaqet me postimet e saj tepër të kuruara , transmeton mulliri.al. Sot ajo ndan një foto me ndjekësit ku krahas fotos shkruan;
“Pak e kuptuan psikopatinë  fizike, dhe ata që akoma se mësuan humbën me të bukurën…(PUMA)“ përfundon Dorina. E në fakt teksa shfaqet tepër seksi dhe tërheqëse Dorina nuk ka kursyer në postimin e saj të ri edhe filozofinë e hollë për ta shpërndarë me ato që akoma nuk mësuan por humbën përtej bukurisë.

- SPONSOR -