Modestia e Javës së Modës është një udhëtim i vërtetë: pas udhëtimit të parë të vitit 2017 – dhe atyre pasuese në Xhakarta, Londër dhe Stamboll – solli në Dubai koleksionet e një lëvizjeje që me kalimin e kohës janë bërë të njohura në nivele globale.

Smiley face

Në nivel ndërkombëtar, moda modeste është një lloj veshje që tenton të mos lë shumë pjesë të trupit të zbuluara, por nuk është vetëm kjo. Kjo është një mënyrë për të menduar, dhe për të qenë që përfshin diversitetin, tolerancën, përfshirjen dhe inovacionin.

Ngjarja, tani në edicionin e saj të pestë, ka lindur nga intuita e Franka Soeria dhe Ozlem Sahin, i cili duke krijuar një platformë të vërtetë për 2019 përzgjodhi më shumë se 30 marka nga shumë vende: Emiratet Arabe, Australi, Singapor, Shtetet e Bashkuara , Kanada, Indi, Rusi, Jordan, Maldive, Holandë, Indonezi, Kuvajt, Turqi, Azerbajxhan, Malajzi dhe Estoni.