Dy fshatra në Pukë pushtohen nga flakët. Paraprakisht mësohet se zjarri ka përfshirë pyjet e fshatit Dush, në Pukë, por erërat e forta po përhapin flakët edhe në pyjet e fshatit Qerret.

Duke u Ngarkuar...

Në vendngjarje kanë shkuar zjarrfikëset, të cilët po mundohen të lokalizojnë vatrën e zjarrit dhe ta vënë atë nën kontroll.

- SPONSOR -