Festat e fundvitit janë një nga periudhat më të bukura të vitit dhe sigurisht një nga elementet që e zbukurojnë atë janë zbukurimet. Këtë herë ka qënë Zonja e Parë e SHBA-ve që na ka treguar zbukurimet magjike në Shtëpinë e Bardhë por ishte publiku që gjykoi se ajo e kishte dekoruar si për film horror.

- SPONSOR -Smiley face

 

“Jemi në shekullin e 21 dhe çdokush ka shije të ndryshme. Unë mendoj se ato duken fantastike. Shpresoj që çdokush të vijë dhe t’i vizitojë. Në jetën reale, ato duken akoma më të bukura. Dhe jeni të gjithë të mikpritur të vizitoni Shtëpinë e Bardhë, shtëpinë e njerëzve.”- u shpreh Melania për një intervistë.

Ndërsa për mendimin tonë dekorimi i shtëpisë së bardhë është magjik !

 

- SPONSOR -Smiley face