Duke u Ngarkuar...

Diva e muzikës shqiptare është nisur drejt Budapestit për festën e 8 Marsit. Këtë gjë na e ka bërë vet të ditur Jonida ekskluzivisht për mulliri.pasi mulliri.al kërkoj të dinte destinacionin . Budabesti mbetet një nga vendet më magjike për të festuar dhe për t’ja kaluar bukur…

Tani jemi në pritje të fotove unike që Jonida do të na postoj në instagram bashkë me nënën e saj të mrekullueshme.

 

- SPONSOR -